Gustav.experiencedingrippingdesign.devoted...

MORE ENGAGEMENTS

We zijn niet gespecialiseerd maar vooral geëngageerd...

Met een breed spectrum aan creatieve en technische vaardigheden biedt Gustav geïntegreerde diensten in on- en offline communicatie. We aanvaarden een beperkt aantal opdrachten die elk op zich onze complete aandacht krijgen. Dit stelt ons in staat om ons ten volle in te leven in de cultuur en identiteit van onze klanten, zo wordt hun project ook het onze.

CORPORATE IDENTITY...

De basis van je visuele identiteit. 

Imagebuilding start met een goed logo en een doordachte huisstijl.  Consistent gebruik garandeert de broodnodige herkenbaarheid in al je visuele communicatie.  

Bij Gustav gaan we hier niet vrijblijvend te werk. We verdiepen ons in wie je bent, en waarin je je opvallend onderscheidt van je concurrenten. Zo weerspiegelen je logo en huisstijl waar je echt voor staat.

BRANDING & IMAGING...

We zijn uw "Brand Buddies".

Wij visualiseren uw verhaal zonder in voor de hand liggende anekdotische stock images te vervallen. Uw corporate merkstrategie wordt geleid door pakkende beelden die je doelgroep weten te prikkelen.

Echte unieke visuele triggers met inhoud, want ook beeldvorming is essentiële content.

PRINT PRODUCTION...

Brochures, advertenties, POS, billboards, ...

Gustav is multi-channel en staat voor een geïntegreerde aanpak.  Naast doorgedreven online tools  bieden we de volle waaier aan klassieke grafische communicatiemiddelen.

ONLINE COMMUNICATIE ...

Communicatie door content én design.

Bij Gustav vertrekken we van het principe dat design ook content is. Hoe uw website eruitziet, navigeert en zich visueel gedraagt is immers essentieel voor uw verhaal en het imago dat u wilt uitdragen. Om u te differentiëren van uw concurrenten volstaat het vaak niet om voor de hand liggende sitestructuren wat grafisch op te smukken.

Onze visueel-technische know-how laat ons toe om websites te realiseren met een unieke user experience, zonder daarbij de technische webstandaarden te verloochenen.

GUSTAV CMS...

Easy-to-use en mét uitgebreide SEO tools.

Vanuit de noodzaak om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, ontwikkelden we een uiterst gebruiksvriendelijk Gustav CMS. Het laat u toe uw website integraal te beheren zonder dat u zich steeds opnieuw hoeft af te vragen hoe dat nu weer precies in zijn werk ging. Maar toch compleet, en voorzien van efficiënte tools voor zoekmachineoptimalisatie.

Verder bieden wij natuurlijk ook de gekende publishing platformen aan, zoals Drupal en Wordpress.

EMAIL MARKETING...

Met onze eigen Gustav Mailmodule.

Een eenvoudig systeem met uitgebreide layoutmogelijkheden waarmee u visueel aantrekkelijke newsletters kan versturen naar geselecteerde adreslijsten. Zonder dat u ook maar over enige technische kennis hoeft te beschikken. 

Met click through statistieken tot op item- en user-niveau, en voorzien van alle nodige tools om uw adresbestanden te beheren.